Minden, ami divat és minden, ami jog.

Divatjog Blog

Happy Birthday Kate!

2017. január 16. - Dr. Szabó Zsuzsanna

Ma ünnepli 43. születésnapját Kate Moss, a méltán híres, régen anti-modellként számon tartott brit szupermodell. Moss karrierje 15 évesen indult be, a Corinne Day által készített fotósorozattal, melyek a The Face magazin címlapján jelentek meg. Innentől már nem volt megállás, az utóbbi mintegy két évtized alatt olyan divatházak kérték fel közös munkára, mint a Gucci, Dolce&Gabbana, Louis Vuitton, Versace, Roberto Cavalli, Chanel, Missoni, Dior, Yves Saint-Laurent, Burberry, vagy Bulgari. 

Több, mint 300 címoldalon jelent meg, többek között a Vogue, Elle, Allure, Harper's Bazaar, Arena, W, Vanity Fair-ben. Az angol Vogue címoldalán összesen 24, a W magazinén pedig 17 alkalommal szerepelt - egy alkalommal a kiadványnak 9 különböző címoldalt készítettek vele.

Íme, a híres képsorozat, mely beindította karrierjét, ezzel emlékezünk az ikonikus 'heroin chic' modellre. 

Forrás: http://www.libertylondongirl.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://divatjog.blog.hu/api/trackback/id/tr5712132001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bandigyerek 2017.01.18. 07:13:00

Rusnya egy némber volt, az már igaz.
süti beállítások módosítása