Minden, ami divat és minden, ami jog.

Divatjog Blog

Utazz velünk az ABODI bolygóra!

2017. július 17. - Sörös Bernadett

Szerelem, szenvedély, szellem, egyediség, látásmód, kézművesség, hit, hagyomány és innováció - Az Arany Szárnyú TWIN UNISUS *  hatására - ezek vagyunk mi!

Abodi Dóra

* A márka szimbóluma a Twin Unisus, egy szárnyas egyszarvú, amely a kollekciókban többféle alakzatban és mintázatban is megjelenik.

 ABODI

Egy magyar márka, amely stílusát a barokk és a futurizmus különleges egyvelegeként definiálja. A múlt és a jövő találkozik a darabjaikban és ennek a speciális párosításnak köszönhetően olyan egyedi kollekciókat alkotnak mind a magyar, mind pedig a nemzetközi kifutókra, amelyek megállják a helyüket, hogy az olasz vagy a kínai VOGUE magazin hasábjain is megjelenhessenek.

Nem csak a világ leghíresebb magazinjainak oldalain láthattuk már az egyedi kreációkat, hanem olyan világhírű sztárok is beleszerettek az egyes darabjaikba, mint Rita Ora, Gwen Stefani, Lady Gaga, Taylor Swift, Fergie, Carrie Underwood, Bella Thorne, Lindsay Lohan és még rengeteg, a divatvilágra igen befolyásos híresség választotta egy-egy színpadi produkcióhoz, vörös szőnyeges bevonuláshoz a magyar márkát.

Az Abodinál különös figyelmet fordítanak rá, hogy képviseljék és támogassák az etikus divatot. Nem használnak állati szőrmét, egzotikus bőröket és semmilyen olyan anyagot, melynek származása nem ellenőrzött.

Az Abodi Dóra által megálmodott és megalkotott magyar márka mind a hazai, mind a nemzetközi közönségnek bizonyított, most pedig újabb kollekciót alkottak a futurizmus jegyében. A Milánói divathéten bemutatott 2017-es kollekció tökéletesen illeszkedik a márka által képviselt stílushoz, melyet egy fiktív világ képére alkottak meg. Az ABODI így jellemzi az őszi kollekcióját:

NANCY ÉRKEZÉSE

Az ABODI bolygó lakói menő unikornisok, űrhajó tulajdonosok, partizó időutazók, tökéletes teleportálók, álmodozók, galaktikus szépségek, földön kívüli teremtmények, kalandorok, film és pop sztárok...készen állsz, hogy az ABODI bolygóra költözz?

Nancy, egy kelet-európai könyvtáros lány találkozott Slim Aaron ikonikus "Poolside Gossip" fényképével egy a könyvtárban található magazinban és megdöbbentette az 1970-es évek kaliforniai idillje, szépsége és csillogása.

Nancy eldöntötte, hogy maga mögött hagyja a valóságot és elköltözik az ABODI bolygóra, a helyre, ahol az álmok valóra válnak.

A tervező fő inspirációja a külföldi, kívülálló divatikon, a Kelet-európai álmodozó. Az űrkorszak esztétikája, amely merész, nemes elemekkel keveredett, az ABODI egyik legfontosabb jellemzője, amelybe Taylor Swift, Gwen Stefani, Carrie Underwood, Grimes, Rita Ora és Janelle Monae is beleszeretett.

Az őszi kollekciót a milánói divathéten mutatták be, mely tökéletes útikalauzként szolgál az ABODI bolygó varázslatos világához. 

Még több képért keresd fel az ABODI weboldalát.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://divatjog.blog.hu/api/trackback/id/tr3112655923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása