Minden, ami divat és minden, ami jog.

Divatjog Blog

Takács Judit textiltervező hosszabb szünet után új kollekcióval jelentkezik

2017. november 20. - Sörös Bernadett

A híres magyar designer, aki főként bőr kiegészítők, cipők, táskák, övek készítésével foglalkozik a tervezési fázistól egészen a kivitelezésig, hosszabb szünet után új, Divided nevű kollekcióval jelentkezik.

A kollekcióra a geometrikus és organikus formaalkotás finom egyensúlya jellemző. A város és az épületek elrendezésének, felépítésének geometriája, a szürke és fekete dominanciája, az élőlények eredendő organikus színpompája ellenében.

A Divided kollekció színhasználata visszafogott, a szürke árnyalatai mellett a púder és a fekete jellemzi. A táskák kívül-belül valódi bőrből készültek, belső kialakításuk teljes mértékben a felhasználó kényelmét szolgálja. Emellett fontos megemlíteni, hogy a Judit Takács márka a "slow fashion" elve szerint tervez és kivitelez, amely számunkra is fontos szempont, hiszen már mi is sokat foglalkoztunk a témával és a mozgalom képviselőivel.


A letisztult, minimalista formahasználattal jellemezhető kollekcióban a geometrikus osztottság két és három dimenzióban is megjelenik. Az új termékek határozott sziluettjükkel és vonalvezetésükkel tökéletesen illeszkednek a márka identitásába, tovább szinesítve azt.


A Judit Takács termékek azoknak a nőknek szólnak, akik magas minőségű termékekkel szeretik körülvenni magukat. Az elegáns, időtálló darabok kedvelőinek, akik figyelemmel követik és előnyben részesítik a hazai tervezők munkáit.

jt.PNG
A termékek a márka webshopja mellett megvásárolhatóak az Open Showroomban / Budapest, Nyári Pál utca 5. /.

Kredit:
Fotó: Gyurkovics Anna
Styling: Peleskey Zsuzsa
Smink: Klárik Márti
Modell: Tavares Nadine
Retus: Balla Kriszti
Táskák: Takács Judit

A bejegyzés trackback címe:

https://divatjog.blog.hu/api/trackback/id/tr8113310847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása